Сега

22 януари 2011

Подкрепи местния идиот - купи книгата с автограф от автора!

Цената на книгата е 8 лв. и в нея са включени разходите за доставка в България с препоръчана поща. Автографът е free бонус, на български “от сърце”.

За да купиш книгата с автограф от автора, можеш да използваш един от описаните по-долу начини:

1. Внеси 8 лева в който и да е клон на Банка ДСК по сметка IBAN BG45STSA93000008331192, BIC STSABGSF, Банка ДСК, клон 3, получател Весел Цанков Георгиев. Таксата за операцията е 1.50 лв. Ако ги преведеш от друга банка, дължиш съответната такса за превод. Запази разписката за внасяне или банков превод!

Можеш да платиш и с превод по микросметка в някой от 1623-е клона на EasyPay (Виж адресите на клоновете). Достатъчно е да кажеш името си и (това е важно!) клиентски номер (КИН) 6073893734. Към сумата от 8 лв. се прибавя и такса за превода от 0.17 лв.

Можеш да платиш и с PayPal – използвай жълтите бутони по-долу.

2. Изпрати ми имейл от формата по-горе вдясно с точен пощенски адрес за доставка на книгата. Щом банката/EasyPay/PayPal потвърди, че на тази дата са внесени пари по сметката, а това става веднага, ще ти пратя романа с препоръчана поща.

Има и друг вариант – да получиш романа на ръка от офис в центъра на София, тогава ще стане и плащането. За това е нужно да ми пратиш имейл от формата по-горе вдясно с телефон или мейл за връзка.

Можеш да платиш в евро в PayPal:

Или пък в долари: