Сега

06 февруари 2007

Интегрирането на стоманени изделия в строителни конструкции

Днес искам да ви запозная с безценен научен труд, който открих в един интернет форум. Заглавието е “Интегрирането на стоманени изделия в строителни конструкции”, а авторът се е подписал с прякора Маймуна.

Въздействието на някои изделия в съвременото строителство оказва влияние върху интериорното развитие на модерното общество – започва съчинението си Маймуна – Най-подходящ пример за това е интегрирането на металосплавни изделия в конструкции тип преградни. Действието, което някои наричат просто “да забиеш пирон в стената” е материя, която в едно развито общество се изучава наред с право, фармация и счетоводство. Мнозина непрофесионално практикуващи смятат, че е достатъчно да поставиш обикновен пирон с острата страна към стената и посредством няколко бързи и точни удара да го закрепиш във въпросната равнина. Но това действие може да доведе до сериозни щети върху живата сила и дори върху техническата база на средно статистическия потребител. Ето правилния алгоритъм за действие:


Необходими материали:

1. Пирон – тип стоманизиран
2. Чук
3. Шапка от вестник
4. Отвес
5. Линия
6. Пергел
7. Мащабна линия
8. 3 бири
9. Молив – средно твърд
10. Стол
11. Транзистор ВЕФ
12. Чехли или джапанки
13. Под този номер не използвайте нищо
14. Пакет дъвки без захар
15. Тефтер
16. Връзка сушени чушки или снимка на рок звезда в рамка
17. Сапун
18. Джобно ножче тип чекийка
19. Телефон
20. Спирт, памук, лепенки или авто аптечка

И така, след набавянето на необходимите материали пристъпваме към изпълнението на задачата. Поставяме обект номер 3 (шапка от вестник) на главата. Целта е да си създадем самочуствие на майстор… Приведете и обект номер 11 (ВЕФ) в действие. След това с помоща на изделията от точки 4, 5, 6 и 7 определяме точното местоположение на бъдещото изделие (Внимание, това е една от най-важните операции). След дълбокомислено взиране в обекта изпиваме една от бирите с цел отлагане на действието. После изпиваме и втората със същата цел (принцип “повторението е майка на повторното” и теорема “2 е повече от 1”)

Следва повторно определяне на координатите на бъдещата задача и ситуирането й посредством обект номер 9 (молив). (Внимание – постоянното местоположение на молива е зад ухото!)

Пристъпваме към най-важната част от задачата, а имено самата интеграцията на стоманено изделие в строителна конструкция. Поставете обект номер 10 (стол) под точката, избрана от вас за провеждане на операцията. В едната ръка вземете елемент номер първи от списъка с материали, а в другата номер втори. Внимавайте – препоръчва се за десняци елемента пирон да се намира в лявата ръка, а за левичари – обратната конфигурация. Събуйте предварително обутите чехли (обект номер 12) и започнете покачване на надморската височина посредством стола. След заемане на необходимата позиция пристъпете към изпълнение на заплануваното действие – забийте пирона!

При успешно изпълнение отбележете в обект номер 15 (тефтер) една черта. Целта е запазване на делото ви черно на бяло и споделянето му с индивиди от клас “внуци”.

При неуспешен опит, използвайте инструмент номер 18 (чекийка) за отстраняване на обект номер 1. Прикрийте следите от намеса с обект номер 14 (дъвка).

Връзката чушки или снимката от точка 16 служат за привеждане в действие на системата, посредством окачването им.

Точка 17 (сапун) и брой 3-ти от точка 8 служат за отбелязване на успешно завършената работа, а точки 19 и 20 (спирт, памук и прочее) са за възникнали инциденти при боравенето с точка 2 (чук) Телефон на спешна медицинска помощ може да намерите на първите страници на точка 15 (тефтер).