Сега

петък, 21 октомври 2016 г.

Въздействия

Факт, със сигурност установен теоретично от някакви учени и потвърден от практиката, е, че колкото по-малка е полата на водещата, толкова по-голям е рейтингът на съответното телевизионно предаване. Рейтингът на "Право ти, куме" - предаване за публицистика и масажи, гони облаците така, както полата на водещата го мома гони онова място, където еротиката се превръща в порнография. Но стига предварителна подготовка, заставката мина и водещата вече говори право в камерата:

- Здравейте! Намирам се в новосъздаденото министерство на въздействието. Господин министър, кое наложи създаването на вашето ведомство?

Камерата се отдръпна и до нея зрителското око откри поредната говоряща стойка за костюми, която също заговори:

- Създаването на нашето министерство е естествено развитие на внедрените в употреба цигарени кутии с плашещи картинки върху тях...

- Чух мнение, че не били достатъчно ефективни! - прекъсна го безмилостно тя - Освен това те плашат не само пушачите, но и всеки, който ги зърне.

- Именно! Над повишаването на ефективността, респективно отстраняването на колатералните поражения, работи нашето министерство!

Прочети целия текст във в-к "Сега"


Няма коментари:

Публикуване на коментар