Сега

понеделник, 3 октомври 2016 г.

Животът ни като виц - 03.10.2016 г.

Алелуя! ГЕРБ огласи кандидата си за президент на България! И чудна работа, нито слънцето помръкна, нито водата потече наобратно, да не говорим за виното - не стана на оцет, въпреки някои предпоставки. Но стига, толкова време си живяхме, без да знаем кой е този знаков кандидат, ще поживеем още малко, без да се занимаваме с него, я по-добре да си разкажем някой виц: В България президентът е като баща, а понякога и като майка за нацията. А родителите си човек не избира.

Да се знае - депутатите гласуваха Закона за бурките. Тъй като всеки знае какво е бурка, а стане ли дума за депутатите, само някакви ненаучни груби думи се чуват, да дадем определение - с виц, разбира се, що е то депутат: Това е човек, който взима парите на богатите и гласовете на бедните, за да ги защитава един от друг.

В случая със Закона за бурките не е докрай ясно от кого ни защитават законотворците, защото в бурката може да е жена, а може и да са две джуджета, покачили се едно върху друго поради някаква своя си, джуджешка необходимост, може и мъж да е - мустакат терорист или защо не, компетентен орган, тръгнал под прикритие да лови корумпирани гранични служители, но за това след малко, сега само коректно ще отбележим, че компетентният орган може да е и жена и тогава бурката е съвсем на мястото си според някои манталитети, макар и вече незаконна у нас. И още една насока за мислене, с виц: На особено страшните стриптизьорки плащат за обличане, не за събличане.

Прочети целия текст във в-к "Сега"

Няма коментари:

Публикуване на коментар