Сега

16 май 2007

Прякори от форумите

Днес ми се иска да насоча вниманието ви към една друга страна на интернет форумите. Обикновено ние влизаме в тях за да четем мненията на другите потребители. Но не по-малко интересни са и техните прякори, а също и подписите след постингите им. Сега ще се съсредоточим върху прякорите, пък сигнатурите ще оставя за следващата неделя.

За по-прегледно съм групирал прякорите по няколко признака.

Да започнем с прякори, които са почти имена като например Дошун Бадаев, Рамбо Силек, Буля Нотабеньовица, Гламчо Перков, Темелко Сенегалеца.

Продължавам с най-важното за любовта, която, както са установили учените, минава през стомаха на мъжа – продължавам с храната. Във форума има потребител с прякор човеколеглохраноден. Изписва се слято, но нека го повторя разделено – човеко-легло-храно-ден. За по-младите ни слушатели , които не са много наясно що е то почивна станция, нека поясня, че това е съвсем сериозен термин от сферата на почивното дело. Ето още хранителни прякори – КусКусНаЗигЗаг (също се изписва слято), Пиле със зеле, Орел с Ориз. Открих и един хибриден, интердисциплинарен прякор, който може да се отнесе както към групата на храната, така и към растенията, а също и към инструментите – ЗЕЛЕН_ЧУК. Подобен е и прякорът ЧУКУНДУРИЗАТОР. А пък Патладжанчето, Вежливият Лавандул и ritanata_zelka са си чисти растения.


Следват животните – бесен хамстер, гневен паламуд, Наградена жаба, Пиянагарга, петел-зомби.

В групата на прякорите, вдъхновени от инструменти попадат Керпеден_1 и  ГОДЗИЛОГРУХТЕР.

Покрай инструментите по един естествен начин мога да спомена за потребителя с прякор Самия ИнжИнер, след което продължавам с прякора Група съветски учени и преминавам към blatna_ve6tiza, Атомното куку, Сърфиста аутист, Буля Нотабеньовица, малко бебченце, Зефирна пламъчка, Перачката на тантели и dedovec.

Някои прякори подсказват по нещичко за съответния потребител в интернет форума, такива са прякорите ЛЕСНАноЧЕСТНА, Аз – невинната,  Pufi Baf-4istofajnica, ДебелогъзНинджа, гаден пухчо, ХлопатМидъските, коремчо тормозеният.

В група “Разни” отиват прякорите любов и човешки остатъци, riro_riro_leneikata, Сметката за тока.

Сигурно се чудите сред целия този пандемониум кой форумен прякор ще оставя за накрая, за капаче. Вярвам ще се съгласите с мен, че единствено достоен финал ще бъде представянето на потребителя с прякор Двoйнo-Maлko-3a-B-Kъщи. Аз този човек нито го знам, нито го познавам, но не мога да отрека, че е мераклия.